Колеги, къде в САЩ може да бъде поставен апостил на нотариално заверено пълномощно, което ще се ползва в България.
Желая Ви успешен ден.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
апостил
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: апостил
Мисля, че всеки американски нотариус знае. Ползвала съм такова пълномощно и самият апостил се състои в заверка, че този нотариус пред който е направено упълномощаването е вписан като такъв т.е. че не е някой "менте". Но кой е точно органа не съм сигурна - мисля, че е Държавния департамент. Услугата не е много скъпа.
- adresat
Дадох им подобни указания. Но подписа на нотариуса е заверен от регистъра на нотариалните дела на щата -Register of Deeds of the aforesaid County, а в консулския отдел не признават тази заверка като апостил.
- max
Да и затова мисля, че беше от държавния департамент. След това правих само лицензиран, а не легализиран превод на пълномощното.
- adresat
Работил съм с нотариално заверено пълномощно от нотариус в САЩ, щата Минесота-апостилът беше от държавния секретар на щата.
- Thody
http://travel.state.gov/law/hague_forei ... tml#states
Probvaite tozi link moje da vi e ot polza.Tova e spisak na organite v USA koito mogat da slagat apostil na dokumentite po Hagskata konventzia
Probvaite tozi link moje da vi e ot polza.Tova e spisak na organite v USA koito mogat da slagat apostil na dokumentite po Hagskata konventzia
- j
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|