начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

спешно,моля за помощ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

спешно,моля за помощ

Мнениеот mihri » 14 Дек 2005, 00:00

държавен служител съм.ВАС отмени заповедта за незаконното ми уволнение,но работодателя отказва да ме допусне на работа и отказва да изплати обещетения за периода, през който съм бил без работа .Какво да правя?Аз се явих на работа и с уведомително писмо връчих решението на съда,работодателя твърди,че трябва да получи съобщение от ВАС и чак като си вземе решението щял да ми даде някакъв отговор.На мен ми се налага да постъпя в болница,какво ще правя, евентуално,с болничния лист.Страх ме е да не изпусна някакви срокове.Благодаря на всички,които ми отговорят!
mihri
Нов потребител

Мнениеот neznaiko » 14 Дек 2005, 09:18

Obarnete se kam Raionna prokuratura. Za neizpalnenie na vliazlo v sila sadebno reshenie se nosi nakazatelna otgovornost
neznaiko

Мнениеот Гост » 14 Дек 2005, 11:18

Напишете писмена молба, към която прилагате съобщението и препис от решението на съда, че желаете да бъдете възстановен на работа. Да бъде заведена, защото Ви тече срока и ако го пропуснете - върви доказвай после, че сте се явили, но не са Ви приели. Ако Ви кажат да си вървите - сигнализирате веднага РП с писмена жалба. Те са длъжни веднага да реагират .
Гост

Мнениеот scribtor » 14 Дек 2005, 23:55

Напълно споделям казаното от предходния колега - и относно съвета, и относно апела.
Primum - non nocere. :!:
Аватар
scribtor
Потребител

Назад към Взаимопомощ