- Дата и час: 02 Дек 2024, 11:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
проблеми с ТЕЦ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
проблеми с ТЕЦ
Продала съм си жилището през 1995 г. След това от 1997 до 2000 г. някой от следващите собственици не си е плащал парното. През 2000 г. по молба от ТЕЦа и представена справка-извлечение на моето име като длъжник съдът издава Изпълнителен лист от 30.10.2000 г. Сега получавам призовка от съдия изпълнител за доброволно изпълнение и едновременно е наложен запор на пенсията ми. Има изпълнително дело от 2002 г. и ново /възобновено/ от 2005 г. Подала съм възражение до съда с приложен Нотариален акт за прехвърлянето. Опитах да уговоря адвокатите на ТЕЦа да се откажат писмено от вземането си, но не искат. Поискала съм писмена справка за дължимите суми от ТЕЦа за въпросния период и вече 15 дни не мога да я взема /ще проверим до кого е резюлирана и т.н. ме мотаят/. А най-куриозното е че когато направих устна стравка на касата от компютъра им зе последния месец, а може би и от по-рано фигурира друго име като абонат. Но те подават мен като длъжник. Освен това имат и детективска агенция която им издирва длъжниците. Дайте ми съвет какво да правя ? При това вече ми удържат от пенсията. Как после ще си върна парите?
- net
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|