начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

служебна бележка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

служебна бележка

Мнениеот незнаещ » 07 Окт 2005, 14:45

здравейте,имам следния проблем :кандидатствам за кредит и от банката ми искат служебна бележка за доходи но работодателят ми ми каза да си я напиша и да му я представя за подпис а аз не знам какво трябва да пише там,така че ще бъда благодарен на всеки които ми даде някаква типова бланка или ми каже от каде да си изтегля такава бланка.
незнаещ

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 15:29

такава бележка се издава от счетоводството. В нея се отбелязва осигурителния доход. Дори да сте малка фирма и да нямата счетоводен отдел имате счетоводител, който да изчислява размера на удръжките. Обърни се към счетоводителя.
Гост

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 15:40

ако можех да се обърна към счетоводител щях да го направя
Гост

Мнениеот Полицай » 07 Окт 2005, 15:47

Вземете образец от банката. Без значение коя е банката, всичките имат готови формуляри, които по принцип съдържат едни и същи атрибути, в различен порядък, например: "чист" доход, други кредите/потребителски, ипотечни и т.н./, наличие на кредитни карти, овърдрафт. Общо взето това е съдържанието.Отдолу е необходим подпис на работодателя,печат,а също и подпис на счетоводителя/може и касиера/.
Полицай

Мнениеот roro » 07 Окт 2005, 16:00

В Апис - процедури има формуляр на такава бележка . Можете да я ползвате от там . Няма как да Ви я копирам , защото тази функция е ограничена от самия продукт. :cry:
roro

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 16:20

male brato kolko si tup, napravo me e sram da te gledam
Гост

Назад към Взаимопомощ