начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Спорове заради тясна улица

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спорове заради тясна улица

Мнениеот jilikon » 03 Мар 2025, 00:02

Здравейте.
Живея в малко село в самия му край. Регулацията свършва с няшия дом и двор. Преди години нямахме излаз на улица,заради неуредици при връщането на земеделските земи. След дълго ходене по мъките и разправии със съседи,най-накрая от общината ни направиха улица-второстепенна с 5 метра широчина.
Сега се оказа,че все има някой нещо против,че си спираме колите пред дома и е било трудно преминаването от други,а дефакто зад дома ни няма други жители,а има 1 нива и започва гората. Разправии постояннои с полиция и т.н.
Ходихме до общината от където ни отговориха,че няма никакъв проблем да си спираме автомобилите пред нас. Който искал да ползва широк път и да преминава за някъде иимало друг първостепенен,който огражда селото или регулацията и е само на 20 метра от нас с широчина 9 метра. Полицията не приемала това за отговор и постоянно караници с тях. Какво може да се предприеме? Благодаря
jilikon
Нов потребител

Re: Спорове заради тясна улица

Мнениеот ivan_lawyer » 03 Мар 2025, 02:50

Тупик сте и - не тръгвайте на генерално дело - адвокат съм, 25 години стаж, водил съм и Куклен и Сатиричен и Академичен Театър - пробвайте - лакмус - чрез общината - евентуално да се разбере обстановка - нищо - че вече знаят. пак

Пак - това е пътят - общината.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот jilikon » 03 Мар 2025, 10:57

Не,улицата не е тупик.
jilikon
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 03 Мар 2025, 11:41

Няма значение - има такива случаи и да не е тупик.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот jilikon » 05 Мар 2025, 16:37

Днес след ходене в общината ме посъветваха да спирам колата си на друга улица,щом съм пречел. На тази тясна улица има 4 имота-по 2 от двете и страни. Трите имота са мои и входовете им са от тази улица. Четвъртия не е мой,беше наследнически,но ни го откраднаха,но това е друга тема. Този имот няма вход от улицата. Миналата година спирах колата на друго място,но след закани от един човек,че ще направи нещо по нея,просто осъмнах с нарязани гуми и родната полиция не можа да стигне до него при отправени явни закани и описани в 2 жалби до тях.
jilikon
Нов потребител

Мнениеот guest1 » 05 Мар 2025, 17:46

jilikon написа:Днес след ходене в общината ме посъветваха да спирам колата си на друга улица,щом съм пречел.

При положение, че става дума за къщи и предполагам дворове - няма ли вариант за паркиране вътре?
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация