- Дата и час: 12 Дек 2024, 16:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нотариус в Пловдив
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
нотариус в Пловдив
Колеги , проблема ми е следния: През 2004 си купих кола , която обаче не прехвърлих , а карах на името на предишния собственик . Сега , когато вече е време да сменим номерата реших да си я прехвърля . Колата се води на фирма , но тази фирма е закрита през 1998г. Тогава за ликвидатор е обявена жената от която аз я купувам .Нотариуса при когото отидохме за да изповядаме сделката , обаче отказа , мотивирайки се с факта на забава от страна на ликвидатора , който е трябвало да прекрати собственоста на фирмата в двумесечен срок след излизане на съдебното решение .Неговия отговор бе , че този казус няма решение . Аз обаче не се съгласих , естествено , и отскочих да КАТ от където ми обясниха , че сделката е напълно легална и законна и просто трябва да отида при свястен нотариус . Затова , моля препоръчайте ми някой добър нотариус и ако е удобно ми дайте телефон . Става дума за Пловдив - Благодаря
- dan4oni
- Нов потребител
Фирмата, чиято собственост е МПС, прекратена ли е или е заличена във фирмения регистър? Ако е само прекратена, без все още да е заличена, от кого се представлява?
- d_staneva
- Младши потребител
нотариус-Пловдив
Здравейте колега. Ще се радвам да Ви помогна. Аз в момента работя в една адвокатска кантора в Пловдив, която работи единствено и само с нотариус Светлана Кирилова - рег. № 001.
Координатите й са съответно:
Светлана Ганчева Кирилова - рег. № 001
Телефон: 032/65 08 67, 032/65 08 31
Помощник нотариуси: Татяна Петрова Гямуки
Координатите й са съответно:
Светлана Ганчева Кирилова - рег. № 001
Телефон: 032/65 08 67, 032/65 08 31
Помощник нотариуси: Татяна Петрова Гямуки
- d_mavrodieva
- Потребител
Разбира се, че ако е прекратена с ликвидация и ликвидацията не е приключила, се представлява от ликвидатора, но ако продължава ликвидацията. Затова попитах прекратена или заличена. А дали ликвидатора е същия, който е "продал" МПС?
- d_staneva
- Младши потребител
Разбира се, че ако е прекратена с ликвидация и ликвидацията не е приключила, се представлява от ликвидатора, но ако продължава ликвидацията. Затова попитах прекратена или заличена. А дали ликвидатора е същия, който е "продал" МПС?
- d_staneva
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|