начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Проверка на банкова сметка на брат ми

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проверка на банкова сметка на брат ми

Мнениеот dantes » 26 Ное 2024, 20:41

Здравейте!
Аз,майка ми и баща ми искаме да проверим какви движения има по банковата сметка на брат ми, понеже имаме съмнения, че част от заплатата му отива за покриване на заем на негова "приятелка". Той,категорично отказва да покаже къде му отиват парите, като той казва,че не знае и въпреки това не желае да иде до банката. Не му искаме парите, но ме яд ,че се труди адски много,взима хубави пари, но някой друг, който не заслужава да го заплюеш се облажва на
негов гръб
dantes
Нов потребител

Re: Проверка на банкова сметка на брат ми

Мнениеот guest1 » 26 Ное 2024, 20:53

Здравейте!
При положение, че вашия брат е пълнолетен и не е поставен под запрещение - няма как да получите въпросната информация. Поне не законно и по официален път.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Семейни казуси