начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

птп

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

птп

Мнениеот гост » 03 Яну 2006, 22:38

Бихте ли ми казали, ако е извършено ПТП и е блъснат човек, какво може да е наказанието? Ако човекът е починал на място, това означава ли, че на шофьорът ще му е наложено наказание - лишаване от свобода?Ако да - за колко време е минималният срок?
гост

Мнениеот Гост » 03 Яну 2006, 22:44

Нямам много опит, но от това, което съм виждала е ,че ги осъждат по принцип условно, но все пак зависи от много неща и от адвоката също.
Гост

птп

Мнениеот гост » 03 Яну 2006, 22:53

Ако след установаване на самоличността на пострадалия се е оказало, че той е психично болен, навярно ще е условна присъдата, нали?
гост

ПТП

Мнениеот Гост » 03 Яну 2006, 23:12

Бихте ли ми казали, ако е извършено ПТП и е блъснат човек, какво може да е наказанието? Ако човекът е починал на място, това означава ли, че на шофьорът ще му е наложено наказание - лишаване от свобода?Ако да - за колко време е минималният срок?
Гост

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 00:55

И без да е психично болен е голяма вероятността да е условна.
Гост

Мнениеот Гост » 04 Яну 2006, 01:07

Nakazanieto zawisi ot obstoqtelstwata pri koito e izwyr6eno prestyplenieto, formata na vinata, systoqnieto na voda4a na MPS i t.n. vij 4l.342,343 ot NK. Mnogo e veroqtno da polu4i nakazanie "probaciq", no vsi4ko zavisi ot slu4aq.
Гост

Назад към Взаимопомощ