начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Сутринта джип удари колата ми отзад

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Сутринта джип удари колата ми отзад

Мнениеот застрахован » 03 Яну 2006, 11:07

Видяхте какъв дъжд валеше и един тип "мутра" направо спря в мен. Идваше ми да му ударя един, но приятелката ми беше с мен и се въздържах. Мъжът започна да се вайка, че бил със служебна кола, бързал да вземе шефа си, било първи ден след Нова година, щели сме да оправим нещата. Дадох му телефона си и той своя и каза да му се обадя по-късно.
Проблема е, че без да искам изтрих номера му и сега знам само номера на джипа. Не съм наивник-я
сно е, че той няма да се обади.
Не настоявах да викаме полицай, т.к. колата ми е на инвалид, а знам че ако инвалида не е бил в колата по врема на ПТП-то, не важи ГО на виновния.
Как да разбера по номера на колата на чие име/ фирма е регистрирана?
застрахован

Мнениеот Гост » 03 Яну 2006, 11:24

Май по-скоро някой ти го е набил отзад... На всеки се случва, но в такива случаи може би КАТ е най-добрия вариант.
Гост

Мнениеот Гост » 03 Яну 2006, 11:39

Не настоявах да викаме полицай, т.к. колата ми е на инвалид, а знам че ако инвалида не е бил в колата по врема на ПТП-то, не важи ГО на виновния.

А откъде го знаеш това,че инвалида трябва да е бил в колата?Ами ако инвалида не е в състояние да става от леглото,какво правим-товарим го с помоща на съседи насила в колата,за да ни важи застраховката ли.А ако посред нощ се почувства зле и трябва да отидем до аптеката за лекарства-пак ли да го вземем?
Отивай си спокойно в КАТ и си подай жалбата.
Гост

Назад към Взаимопомощ