начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Tarsq rabota!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Tarsq rabota!

Мнениеот Jurist-novozavur6il » 12 Дек 2005, 13:06

Завърших наскоро право в НБУ, но нямам стаж по специалността! Кандидатствам на различни места, но отникъде не ми се обаждат. Търся си юридическа работа - без значение каква, но даржа заплащането да е поне около 300 лева защото имам разходи и съм на квартира в София.
Желание да се уча имам, желание за работа - също. Оби4ам най-вече наказателното и административното
Jurist-novozavur6il

tarsq rabota

Мнениеот Тонита » 12 Дек 2005, 16:26

Отиди на http://www.1government.bg-там има актуални конкурси за длъжности в администрацията.Е, заплатата не е според изискванията ти, но не забравяй, че нямаш никакъв стаж, а все от някъде ррябва да започнеш.
Тонита

!!!

Мнениеот *** » 12 Дек 2005, 16:56

Тоз пък... спешния! Какви са тези изисквания към заплащане???

Не мислиш, ли че без стаж никой няма да ти плаща повече от 200 лв... даже и те са много!!!

Пък и да беше завършил някакъв университет... то НБУ!! Ама те там и право ли имали бре .... ха ха ха

Re: !!!

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 17:11

*** написа:Тоз пък... спешния! Какви са тези изисквания към заплащане???

Не мислиш, ли че без стаж никой няма да ти плаща повече от 200 лв... даже и те са много!!!

Пък и да беше завършил някакъв университет... то НБУ!! Ама те там и право ли имали бре .... ха ха ха

golem tarikat si ... 4ovekyt te pita, ako mozhe6 da pomogne6, ako ne mozhe6 otmini.
U4il e 5 godini, iska da raboti i da polu4ava nqkakvo vyznagrazhdenie. Normalni ne6ta ili daj da si izbiem kompleksite i da go unizhim ... Pylno s dyrveni tarikati ... Kakvo e vinoven, 4e se e rodil v bedna dyrzhava?! Ti kakvo si misli6, 4e SU e nekyv universitet li .... Umrela rabota e i tam... Ili zavyr6ilite SU zapo4vate na 2000lv ... Sy6tiqt pazar na truda, sy6to zapla6tane ... samo, 4e imate pove4e vryzki i po-lesno se dobirate do hranilkata ...
Mnogo sa v negovoto polozhenie i az sym bil
Гост

!!!

Мнениеот *** » 12 Дек 2005, 17:21

Много ме интересува мислиш - поредния безработен юрист, избълван от корумпираната обрзователна система. Идеята е там, че дори и 6 год да учиш в този занаят няма как да почнеш на такива пари - и то без НИКАКЪВ стаж.... не може да имаш претенции от към заплащане - поне в началото. Аз съм работил 3 год като стажант (без заплата), 2 год - младши адвокат и чак след това съм хванал хляба в ръцете си...

Мнениеот tony » 12 Дек 2005, 17:40

Прав си!Аз завърших тази година, видях че не става без познати и кандидатствах в програмата "Старт в кариерата", организирана от Бюрото по труда.Одобриха ме и работя от 2 месеца.ТЗ е смешна за работа в държ.адм-я-250лв, а и договора ми изтича юли месец, мо поне ще имам 9 месеца стаж-все е нешо.
tony
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ