начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Агенция за недвижими имоти.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Агенция за недвижими имоти.

Мнениеот svetla » 28 Ное 2005, 22:10

Интересува ме, на какви условия е необходимо да отговаря една агенция за недвижими имоти.

Например може ли да е на ЕТ.
Работещите в нея трябва ли да са с някакво специално образование и т.н.
svetla

Ха така

Мнениеот 3310 » 29 Ное 2005, 20:21

ТАКОВА ЖИВОТНО В НАШЕТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НЯМА. (в смисъл няма специални изисквания на закона)
На пректика всички и куцо и кьораво и сакато в един момент решава "Аз съм агенция" и се юрва да "прави сделки" да прави "консултации по тях" "да ги изповядва" и най важното да прибира пари, пък после каквото ще да става.
Горките хорица дето си мислят че работят с "професионалисти" после има ОХ! ОХ! ОХ! Ама вече е късно. Върви им оправяй бакиите.
3310

Назад към Взаимопомощ