начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

помогнете ми

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помогнете ми

Мнениеот 123456 » 15 Ное 2005, 15:05

Имам запис на заповед от месец март тази година, по която още не са ми се издължили не ми се занимаваше със съдилища и така нататък, макар срока да изтече Сега искам да ви попитам ако е удобно да ми отговорите-как трябва да постъпя, за да задвижа нещата със заповедта сумата е 2000 лева Ако знаете колко е хонорара на юристите, таксите на съда и подобни Благодаря Ви предварително и успешен ден! :roll:
123456
Нов потребител

Мнениеот doni » 15 Ное 2005, 15:55

аз също имам въпрос:- възможно ли е да се обжалва решение на ВАС 3-членен състав/втора инстанция/,с което решение се потвърждава решението на I-вата инстанция/окръжен съд Варна/ и което е без право на обжалване?
doni
Нов потребител

Мнениеот merak » 15 Ное 2005, 16:12

az ne sm9tam 4e n9koi tuk dava precizno mnenie,mai vsi4ki gre6ite
merak
Нов потребител

Мнениеот умен » 15 Ное 2005, 20:02

doni написа:аз също имам въпрос:- възможно ли е да се обжалва решение на ВАС 3-членен състав/втора инстанция/,с което решение се потвърждава решението на I-вата инстанция/окръжен съд Варна/ и което е без право на обжалване?
Може да се жалвате на арменския поп
умен

Мнениеот Гост » 15 Ное 2005, 20:27

предявили ли сте записа на заповед на длъжника за плащане ?
Гост

Мнениеот Гост » 15 Ное 2005, 20:37

питам Ви тъй като без предявяване на длъжника , при завеждане на производството по издаване на изпълнителен лист на база записа на заповед ще завърши без уважение. ако не сте спазили сроковете е необходимо да се спази специална процедура, ако желаете допълнителни разяснения и консултация дайте имейл.
Гост

Назад към Взаимопомощ