- Дата и час: 02 Дек 2024, 16:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запитване- лични документи.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ирина, въпроса за тълкуването ще го оставя без коментар, въпреки, че всеки ден се срещам с ВОЛНИ СЪЧИНЕНИЯ НА ТЕМА, от страна на полицията, та се налага да обяснявам като на първолаци.Прави са колегите, че единствения начин е да се обжалва НП, ако е издадено.Ако ангажираш доказателствата, които имаш, сигурен съм, че съдът ще отмени НП.Между другото, не видях да сочиш, съставен ли е АУАН или не.
- TOBOLSKI
- TOBOLSKI
Резултатът:
Днес бях в паспортната служба- с новата служебна бележка. Анулираха акта, който ми бяха съставили и ми приеха документите за нова Л.К. И макар служителката да избухна насреща ми, спази защитените ми права.
Това нямаше да е възможно благодарение на ВСИЧКИ ВАС, както и на районният инспектор, който ми съдейства за изясняването на всичко това. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! МНОГО!
Това нямаше да е възможно благодарение на ВСИЧКИ ВАС, както и на районният инспектор, който ми съдейства за изясняването на всичко това. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! МНОГО!
- irina
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|