Здравейте,
може ли някой да ми изпрати бланка на пълномощно за продажба на жилище и всички други декларации, които ще ми бъдат необходими.
Трябва да направя пълномощно на съпруга ми за продажба на апартамент.
E-mail ми е: rumyana@dir.bg
Предварително благодаря.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 09:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
пълномощно за продажба на жилище
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
- Гост
Знаеш ли кое ме дразни всъщност? Не дали ще се плати, колко и на кого, ами че пишат хората разни неща, вземайки бланки и съвети от форума, а после пропищелите от имотни измами са най-много и са първи във форума. Почва се - нотариуса не ми каза, адвоката крив, а когато нещата трябва да се подхванат малко по-добре от самото начало - а, комшийката го продаде нейния апартамент с два реда пълномощно и аз преписах нейното, ще плащам на адвокати, ама-ха, има бланки, кво толкова, голямата философия.
- Гост
До wcx
Вземат нотариусите и не им се сърдя, макар че си имат трески за дялане - няма труд без пари. Мисълта ми по-скоро е, че не се търси елементарен юридически съвет в началото, а после - леле, дадох на мъжа ми пълномощно, пък сега не се обичаме вече и не искам повече да го има туй пълномощно, какво да направя, ама бързо кажете.
- И той сърдит
- karolina
Shte vi bada blagodarna ako niakoi mi gi izprati.
Pri men sluchaia e savsem razlichen.
Nie sme skluchili predvaritelen dogovor za prodajba na jilishteto /koeto se namira v provinciiata/, okon4atelnia triabva da go skluchim drugata sedmica, no az niama da moga da presastvam na izpoviadvaneto na sdelkata. Za tova mi triabva palnomoshtnoto.
Pri men sluchaia e savsem razlichen.
Nie sme skluchili predvaritelen dogovor za prodajba na jilishteto /koeto se namira v provinciiata/, okon4atelnia triabva da go skluchim drugata sedmica, no az niama da moga da presastvam na izpoviadvaneto na sdelkata. Za tova mi triabva palnomoshtnoto.
- руми
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|