начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Смъртен изход от неприето повикване-какво да правя?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смъртен изход от неприето повикване-какво да правя?

Мнениеот silentium » 22 Окт 2005, 09:59

Миналата година Бърза помощ в Казанлък пристигна на петото ми повикване...Отговаряха ми ту ,че не са таксиметрова служба,ту че не са комунални услуги и т.н.Имам разпечатка за проведените разговори,както и свидетели,които също са звънели преди мен-не бях в къщи...Когато дойдоха баща ми издъхна а в смъртния акт пише,че това е станало в болницата...Освен това той беше на хемодиализа,което изрично споменах при повикванията.Служителят неприел веднага повикването е уволнен-значи са гузни...Какво да правя?!?
silentium

Мнениеот адвокат » 22 Окт 2005, 11:53

Защо не потърсихте своевременно адвокат?Сега шансовете са почти нулеви!
адвокат

Мнениеот Гост » 22 Окт 2005, 15:36

A защо да са почти нулеви?
Гост

Мнениеот silentium » 22 Окт 2005, 18:58

Разбрах от нак.кодекс или закона за здравето-не си спомням-че има две годишна давност!
silentium

Назад към Взаимопомощ