Здравейте,
няколко души ще създадем сайт, на който ще предлагаме платена услуга. Например, за да може лицето Х да сложи обявата си на сайта за услугите, които предоставя в своята професионална област, ще има въвеждане на платена система. Около 10 лв. на месец. Като по този начин посетителите на сайта ще имат достъп до него- координати, предлагани от него услуги и т.н.
Какво се изисква от наша страна- като лица, които предоставят тази платена услуга- за да можем да я предоставяме?
Благодаря предсварително,
- Дата и час: 30 Ное 2024, 09:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Предлагане на електронни услуги.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Това е свободен форум- който има желание, ще даде своят съвет. Който няма желание, не е задължен, било то от пари, било то от липса на интерес.
Още повече, че ако е така, както мисля, юридическото изпълнение ще има нужда от адвокат и т.н. Искам да съм наясно обаче- за какво става дума,з а да знам, какво да направя.
Колкото до отговора- провокация, ако няма какво да се каже по темата, не мисля, че конфликтът е начин да се изрази мнение от един зрял и сериозен човек, не мислите ли? Или това отговаряте на всеки, който се допита до този форум- с проблеми и неясноти във сяка една житейска сфера?
Още повече, че ако е така, както мисля, юридическото изпълнение ще има нужда от адвокат и т.н. Искам да съм наясно обаче- за какво става дума,з а да знам, какво да направя.
Колкото до отговора- провокация, ако няма какво да се каже по темата, не мисля, че конфликтът е начин да се изрази мнение от един зрял и сериозен човек, не мислите ли? Или това отговаряте на всеки, който се допита до този форум- с проблеми и неясноти във сяка една житейска сфера?
- Marta_
Направете си фирма.В предмета на дейност впишете извършването на такъв вид услуги.Направете си сайта.Хоствайте си го и успех в набирането на потребители.Има и оше подробности, не те са за по нататъшното развитие на сайта Ви.
http://lex.bg/members/benzi/
http://lex.bg/members/benzi/
- benzi
- Младши потребител
- milen4o
Da, kakto predpolagah.
Nai-malkoto, za da moje sreshtu plashtaniqta, da se izdawat syotwetno fakturi. No ne bqh sigurna za reda i nujnite stypki.
Blagodarq za otgoworite!
Blagodarq za otgoworite!
- Marta_
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|