начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

неистинска и неавтенична нотариална заверка на частен докуме

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неистинска и неавтенична нотариална заверка на частен докуме

Мнениеот Гост » 16 Окт 2005, 17:19

Имаме предварителен договор с нотариална заверка на подписите на страните.Установява се обаче че тази нотариална заверка е неавтентична с оглед на нотариуса и засвидетелства неверни обстоятелства - няма свидетели на нотариалното производство ,каквото е било задължителното изискване към момента на съставяне на документа -1947 г.Номерата на нотариалната заверка ги няма в регистрите на съда.Залогът на документа е значителен.Каква експертиза да се иска в случая?Подписите са ги докарали.Предполагам че целта на отсрещната страна е да ни набута в експертиза само на подписите.Те знаят че документа е фалшификат и като че ли искат да внушат хипотезата на чл.150 ГПК.Не знам какво действие да предприема.
Гост

Мнениеот Гост » 16 Окт 2005, 23:09

Съдът ще реши.Но очевидно не сте в хипотезата на чл.150 ГПК.
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 01:12

мисля че имате доказателства за оборване на този документ.Ако се стигне до експертиза на подписите най-вероятно е да е против вас,но мисля че не ви е необходима.Така мисля.
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 13:06

mislete i za awtenti4nostta na podpisite
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 13:06

mislete i za awtenti4nostta na podpisite
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 15:11

щом документа е с неистинска и неавтентична нотариална заверка целия документ е неистински!!!
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 19:22

ne moje da se tolerira neistinski dokument
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 22:48

:shock:
Гост

Мнениеот Гост » 20 Окт 2005, 12:14

:(
Гост

Назад към Взаимопомощ