начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

бихте ли ми казали...?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

бихте ли ми казали...?

Мнениеот ha6ita » 15 Окт 2005, 21:21

Здравейте!
Понеже не мога да намеря отговор на следния въпрос, отправям го към Вас: Имат ли право да ми правят снимки, без аз да съм го разрешила? Става въпрос за мои съученици, които правят снимки на мен или на части от тялото ми. Имат ли такова право, след като аз не съм съгласна?! А имат ли право да публикуват снимките ми в Интернет?
Ще се радвам, ако ми отговорите или ми кажете къде мога да прочета отговора! :D
ha6ita

snimki v internet

Мнениеот Irina » 16 Окт 2005, 00:47

niamat pravo da te snimat bez tvoe saglasie,
niamat pravo da ti se namesvat v li4nia jivot,
no niama da e lesno barzo i bezbolezneno da se reshi
tozi internet kazus, zashtoto v slu4aia stava vapros za nepalnoletni,
i e vajno kak shte reagirat roditelite, direktorite i u4itelite, drugite u4enizu.
Internet pravoto teparva zapo4va da se razviva.
ot osobeno zna4enie e, dali e napisano i imeto ti pod tezi snimki,
kakto i otkolko vreme e zapo4nalo tova snimane? Mojesh li da dokajesh,
4e ne si bila saglasna oshte po vreme na snimaneto, bez da si podozirala
4e shte gi publikuvat?
nai-barz na4in e da se potarsi vrazka s administratorite na internet saitovete, ako sa ofizialni saitove, za da se machnat ot tam momentalni nejelanite snimki. ako sa li4ni saitove, moje pone da se prekasne vrazkata im s publi4nite saitove, za da ne izlizat snimkite pri tarsene
v internet.
Irina

Назад към Взаимопомощ