- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
става въпрос за кола на инвалид
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
става въпрос за кола на инвалид
преди няколко години е закупена кола на името на дядо ми, който беше инвалид. Колата е закупена с наши средства. Дядо ми почина, какво следва да се направи за да няма леля ми притенции към колата. Каква е процедурата за да се прехвърли колата на името на майка ми?
- мими
Parvo mi kajete kakvi sa rodstvenite vrazki mejdu vsi4ki tezi lica i koi kakav e.Sled kato ustanovim naslednicite 6te prehvarliate kolata,za6toto maika vi moje da niama pravo!Parvo si izvadete udostoverenie za nalslednici,no vapreki tova me samniava da mojete da li6ite leliata ot nalsedstvenie i dial.
- Lichev
за колата за инвалид
майка ми и лаля ми са сестри, а дядо ми им е баща. Лаля заяви че няма никакви претенции към колата с заявление нотариално заверено. Как да се прехвърли колата на името на майка ми?
- мими
няма ли кой да ми помогне
няма ли кой да ми каже най-после каква е процедурата за прехвърлянето на колата
- мими
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|