начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

става въпрос за кола на инвалид

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

става въпрос за кола на инвалид

Мнениеот мими » 20 Сеп 2005, 10:01

преди няколко години е закупена кола на името на дядо ми, който беше инвалид. Колата е закупена с наши средства. Дядо ми почина, какво следва да се направи за да няма леля ми притенции към колата. Каква е процедурата за да се прехвърли колата на името на майка ми?
мими

Мнениеот Lichev » 20 Сеп 2005, 12:54

Parvo mi kajete kakvi sa rodstvenite vrazki mejdu vsi4ki tezi lica i koi kakav e.Sled kato ustanovim naslednicite 6te prehvarliate kolata,za6toto maika vi moje da niama pravo!Parvo si izvadete udostoverenie za nalslednici,no vapreki tova me samniava da mojete da li6ite leliata ot nalsedstvenie i dial. :)
Lichev

за колата за инвалид

Мнениеот мими » 20 Сеп 2005, 13:01

майка ми и лаля ми са сестри, а дядо ми им е баща. Лаля заяви че няма никакви претенции към колата с заявление нотариално заверено. Как да се прехвърли колата на името на майка ми?
мими

няма ли кой да ми помогне

Мнениеот мими » 20 Сеп 2005, 15:39

няма ли кой да ми каже най-после каква е процедурата за прехвърлянето на колата
мими

Мнениеот redalex » 20 Сеп 2005, 15:47

S udostoverenieto za naslednici lelia vi i maika vi otivat pri notarius zaedno s vsichko dokumenti na kolata + zastraxovatelna ocenka
i prodavat kolata na kogoto iskate...maika vi, na vas ili kakto si go reshite.
tova e
redalex

Назад към Взаимопомощ