Оная вечер тъщата пристигна в къщи с паничка печени гъбки. Гледам обаче, най-отгоре сложила една зелена мухоморка, от нея се мре безвъзвратно и завинаги ! Още както влезе, взе зелената мухоморка и вика : Зетко, хапни тая гъбка, много е вкусна...и ми я пъха в устата !
Аз стиснах зъби, изплюх гъбката, откачих от стената ловната пушка и Бум, Бум - заковах тъщата с 2 бренекета, като диво прасе ! Веднага се обадих в полицията и им разказах как тъщата искаше да ме убие и как едвам съм се спасил, благодарение на бързата си реакция.
Говорих с двама адвокати, единия вика : Ще пледираме за неизбежна самоотбрана, другия : Ще пледираме за невменяемост...
Как мислите, какво да правя ??
- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неизбежна самоотбрана
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Гост 1 написа:Ама, ти наистина ли я уби бе ??????
Абе на Вас проливният дъжд от днес да не ви е разкиснал мозъка?
Къде сте чували за зелена мухоморка?
Какъв ще да е този адвокат, който използва термини като "неизбежна САМОотбрана"? ( освен първокурсник ))
Незнам за Вас, ама аз до сега не съм чувала в ареста да имат достъп до интернет????? Защото, ако е викнал полиция сега там би следвало да се подвизава:))))))))
- Ха Ха Ха
Anonymous написа:Anonymous написа:Това е само един казус за изпита за магистрати....
Не може да е истина:в полицията има казуси за сержанти-младши районни инспектори/т.е. най-нисшето ниво/, но чак такъв тъп въпрос и там няма!
Уважавам хората с чувство за хумор, но все пак този форум, не е създаден с тази цел!
горното е мое, моля зя извинение.
- Полицай
Само да ви кажа колко бързо се развиха нещата - след обстоен психо-преглед вече съм в Карлуково, индианското ми име е "Убиеца на тъщи", в една стая съм с Наполеон, Сталин и Хитлер (много симпатични момчета), редовно си взимам лекарствата и най-важното - няма да ме съдят, признаха ме за....абе нещо си там, не разбрах кво...
- Убиеца на тъщи
защитник на убийци написа:Радвам се, че си в добра среда.
Надявам се да ни информираш редовно за себе си. Ако имаш интересни разговори с тези момчета, напиши нещо. Аз май съм чувал имената им, ама не съм съвсем сигурен дали не греша.
Жив и здрав!
Чакаме новини от теб.
Ми кво да ви кажа...аз съм добре...Хитлер и Сталин преди да се разболеят и да влязат в Карлуково са били софийски адвокати....изглежда са се побъркали от тъпи въпроси и ей ги на - в лудницата в Карлуково с тежки шизоидни отклонения и мания за величие....всеки ден насила гълтат по една шепа хапове, ама нема са оправят!
А Наполеон е бил данъчен инспектор....все още ходи по кабинетите на докторите и вика : Охооо, има нередности ! Кво ше праиме сега ?? - и ги гледа у ръцете за рушвет...ама той върви към оправяне, скоро ще се излекува и ще се върне на работа....
- Гост
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|