- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРОДАЖБА НА ОБЩИ ЧАСТИ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ПРОДАЖБА НА ОБЩИ ЧАСТИ
ИВАН написа:Етажът е самостоятелен, а двора е съсобствен.
Извинете ме, но за първи път участвувам във форума.
За уточнение за двата етажа се млиза през общ вход.
От Вашият отговор не ми става ясно след като са продадени "съответните ид.части от общите части на страдата и правото на строеж върху терена" защо трябва да е продаден и двора
на новия собственик.
- Гост
Re: ПРОДАЖБА НА ОБЩИ ЧАСТИ
Земята върху която е построена сградатаAnonymous написа:ИВАН написа:Етажът е самостоятелен, а двора е съсобствен.
Извинете ме, но за първи път участвувам във форума.
За уточнение за двата етажа се влиза през общ вход.
От Вашият отговор не ми става ясно след като са продадени "съответните ид.части от общите части на страдата и правото на строеж върху терена" защо трябва да е продаден и двора
на новия собственик.
беше съсобственост на мен и съсобственика, който продаде правото на строеж в ид.части 55/45
- Гост
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|