Uvajaemi dami i gospoda,molq posyvetvaite me!
Sysobstvenik sym zaedno s bashta mi (idealni 4asti) na imot,parcel s masivna ednoetajna sgrada.Imam notarialen akt ot 1926 godina,samo za parcela.Togavashniqt sobstvenik(pokoinik ) ima sin,koito syshto e pokoinik,i posledniq e obsht nasledodatel na men i bashta mi.Ne sme pravili s bashta mi sydebna delba,i pravoto ni na sobstvenost e samo po dokumenti za naslednici.
Bashta mi oba4e naskoro e napravil darenie na svoqta 4ast,i dopuskam,4e moje i da e skrita prodajba,za da izbegne moeto syglasie,no tova nqma zna4enie.Ot zna4enie e oba4e,4e imam nov sysobstbenik.Sega imam oferta za prodajba na moq dql na treto lice,no kakto mi e izvestno,sym dlyjna da go predloja pyrvo na sysobstvenika mi,no tuk udarih na kamyk.Ne moga da izdirq dannite i adresa na noviq,za da mu izpratq notarialna pokana.V slujba vpisvaniq me motat,vypreki 4e podadoh molba za spravka,shtoto "ne sym bila strana po sdelkata"(vsmisal darenieto),koeto e vqrno,no az imam praven interes nqkakav,i kak po drug na4in da mu otkriq adresa i dannite na toq 4ovek?Ne go poznavam,nqmam mu imenata,nito neshto drugo,koeto da znam,znam samo,4e darenie ima,i ve4e ne sam sasobstvenik s bashta mi.otidoh i pri notarius,no mi kaza,4e mi trqbva advokat!!!i za kvo,molq vi se,da me nosi na gryb dotam li???molq kajete mi,kak da resha problema,kak da izpratq notarialnata pokana,zashtoto zabavqneto moje da se otrazi na interesite mi.
Blagodarq Vi predvaritelno!!!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 06:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
help!kak da namerq adres za notarialna pokana?!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
kato e dlyjen,kak shte go zadylja?i ako ne go namerq?
Blagodarq Vi mnogo za otgovora,no nie s bashta mi sme v mnogo loshi otnosheniq,ne si govorim ot godini,i veroqtno toi moje da ne doide,koeto nai veroqtno shte napravi,a i ne sym sigurna i dali vse oshte jivee na stariq si adres,a za nov nqmam nikakva predstava.ako,kakto predpolagam,se slu4i tozi variant,da ne e izdiren,ili da ne doide,az kakvo moga da napravq po natatak?
Otnovo Vi blagodarq.
Otnovo Vi blagodarq.
- ada6ka-studentka
otidi v agenciata po vpisvane. sre6tu taksa ot edin lev za ustna spravka i egn - to na ba6ta si 6te polu4i6 kserokopie na notarialnia akt za darenie. tam moje i da figurira palnia adres na nadarenia, no ne e zadaljitelno. pone 6te vidi6 pri koi notarius e sdelkata i 6te otide6 pri nego za da pomoli6 za adresa. dori izpolzvai trika da pusne6 pokanata 4rez nego.uspeh
- Гост
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|