здравейте,
ние сме група млади хора, които искат да кандидатстват по един проект, но за целта трябва да сме обединени в някаква организация. Нямаме много пари и Ви моля да ми кажете каква организация е най-добре да регистрираме. Дейността, която искаме да рамвиваме е свързана с културен обмен м/у България и други страни и да съдействаме на други млади таланти в страната. Ще очаквам с нетарпение Вашият отговор! Предварително Ви благодаря.
ще сам много благодарен и ако ми кажете процедурите по регистриране и горе-долу колко струват те!
С пожелания за креативен ден!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
юрид. лице с нестопанска цел
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: юрид. лице с нестопанска цел
miron4o написа:здравейте,....
Нямаме много пари и Ви моля да ми кажете каква организация е най-добре да регистрираме. Дейността, която искаме да рамвиваме е свързана с културен обмен м/у България и други страни и да съдействаме на други млади таланти в страната. Ще очаквам с нетарпение Вашият отговор! Предварително Ви благодаря.
ще сам много благодарен и ако ми кажете процедурите по регистриране и горе-долу колко струват те!
С пожелания за креативен ден!
Е, погомнете му на младия талант - аз просто нямам сили...
- Uffffffffffff
- Гост
Е, погомнете му на младия талант - аз просто нямам сили... [/quote]
не се заяждам, просто напомням, че безгрешни няма.
Що се отнася до питането на младежите - най-лесно ще е да учредите фондация, извършваща дейност в частна полза. Трябват ви следните документи:
1.учредителен акт - устав с нотариална заверка на подписа на учредителя;
2. удостоверение за запазено име - струва 60 лв.;
3. квитанция за платена такса - 25 лв. без комисионната за банката;
Ако сте съвсем начинаещи, няма да минете без помощта на колега. Ако е добронамерен, няма да ви вземе повече от 100 лв.
Що се отнася до питането на младежите - най-лесно ще е да учредите фондация, извършваща дейност в частна полза. Трябват ви следните документи:
Ако сте съвсем начинаещи, няма да минете без помощта на колега. Ако е добронамерен, няма да ви вземе повече от 100 лв.
- krkamenova
- Младши потребител
re
Anonymous написа:zdrasti. s kakvo tochno se zanimavate. pitam, zashtoto moje da si pomognem vzaimno
zdr ami da ti kaja mnogo e 6areno ima hora v grupata koito sa hudojnici, pevci, tanciori, instrumentalisti i taka natatak i sega iskame da kandidatstvame po edin proekt no trqbva da sme registrirani kato nqkakva organizaciq i sega 4akam da vidq dali nqkoi 6te ni pomogne za6toto nqmame mnogo pari nali se se6ta6 a ti ili vie?
- miron4eo
krkamenova написа:Е, погомнете му на младия талант - аз просто нямам сили...
Ако сте съвсем начинаещи, няма да минете без помощта на колега. Ако е добронамерен, няма да ви вземе повече от 100 лв.[/quote]
blagodarq ti za otgovora naistina mnogo no 6te te zamolq da mi ostavi6 nqkakvi kordinati na nqkoi dobronameren tvoi kolega ot Veliko Tarnovo za da zadeistvame ne6tata 4e nali znae6 vseki den e srok na ne6to ?
- miron4o
re
Група млади хора написа:Мирончо, ти май сам си пишеш и сам си отговаряш?!
s golqma gre6ka si no kakto i da e vse nqkoi seriozen 6te otgovori
- miron4o
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|