начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Спешно трябва да разбера за апорта в ЕООД

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спешно трябва да разбера за апорта в ЕООД

Мнениеот Вихрена » 11 Авг 2005, 16:29

Help,имам познат,който иска да регистрира ЕООД,като апортира бус .Притеснява ме,че е на стойност 37000 лв.,т.е. има ли смисъл?Pls.!
Вихрена

Мнениеот Ха Ха Ха » 11 Авг 2005, 16:43

Ако уточните за какво да има смисъл може и да получите отговор.
Ха Ха Ха

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 10:06

Че къв е тоя бус за 37 000 лв. ??
Съответния съд ще назначи лицензирани оценители, които ще оценят апортната вноска, в случая буса, така че тая цена...всъщност, откъде я взехте вие !
Гост

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 10:22

Ако вещите лица оценят буса на клента Ви на 50 000 - регистрирайте си АД.......... :D
Гост

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 10:24

hahaha - bus za 37000 leva - abe 6to se pravite na ludi be hora?
Гост

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 10:30

'бах тоя бус!!!!
Гост

Мнениеот гений75 » 12 Авг 2005, 12:09

В тоя форум само гости ли има бе!?!?!
гений75

Мнениеот Иво » 12 Авг 2005, 13:00

гений75 написа:В тоя форум само гости ли има бе!?!?!

:D хи-хи-хи :D Да, ама си има и основателна причина - за да се регистрираш са въвели изискване за въвеждане на лична информация "до девето коляно", на което едва ли много хора ще се съгласят :roll: Затова предполагам member-ите се броят на пръсти спрямо гостите ... Ако си либерализира системата малко, сигурно ситуацията би се променила :wink:
Иво

Мнениеот Койчо от Конаре » 12 Авг 2005, 13:11

И да има потребителски имена с кирилица!
Че не знам латиница!
А и мойто с латиница не върви. :P
Койчо от Конаре

Назад към Взаимопомощ