начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Необходими документи за регистрация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Необходими документи за регистрация

Мнениеот ivan_petkov » 31 Яну 2019, 11:04

Здравейте, имам своден терен с площ около 4000 кв м. Искам да започна да организирам paintball и airsoft игри там. Каква регистрация трябва да направя, какви документи ми трябват за да може всичко да е легално ? Какви данъци ще трябва да плащам. Имаме регистрирана фирма с търговска дейност като книжарница. Тя не работи, но има ли как да я пререгистрираме, така че да може да я използваме за пейтбола?

Също така, мисля да се пробвам да кандидатствам за финансиране по програма.
Според вашия опит струва ли си да доверя на проектантска фирма ?
ivan_petkov
Нов потребител

Re: Необходими документи за регистрация

Мнениеот minaconsult » 21 Фев 2019, 10:58

Здравейте,

бихте могли да използвате дружеството ви, което вече е регистрирано, като се нанесат съответните промени в партидата му. Дължи се патентен данък за осъществяване на дейност тип ,,пейнтбол''. За повече информация и консултация бихте могли да се свържете с нас чрез запитване на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител

Назад към Търговско право