начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Напускане по време на изпитателен срок

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Напускане по време на изпитателен срок

Мнениеот elena1514 » 11 Фев 2017, 09:37

Здравейте, от три месеца работя в една фирма, но мисля да напускам. Изпитателният срок е 6 месеца. Искам да подам предизвестие, което при тях е два месеца, но не знам как най-добре да го направя. Към кой най-добре да насоча предизвестието си - към прекия ми ръководител или към отдел човешки ресурси, на хартия или най-добре да им пратя email? Притеснявам се да не кажат че не са получили хартиеното ми предизвестие и да ме уволнят на момента. Искам да съм честна с тях и ще спазя срокове според договора, но ми трябват насоки какви са стъпките ми в подобен случай.
elena1514
Нов потребител

Назад към Трудово право