- Дата и час: 28 Ное 2024, 05:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПТП
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Леко ПТП със съставен акт - възражение
zlatoslav написа:Здравейте, днес участвах в леко ПТП без пострадали само материални щети, като изкривена джанта на моето МПС и на МПС на другия водач. След предварителна договорка с другия водач за двустранен протокол, извикахме КАТ, КАТ като пристигнаха ни изискаха документите провериха ни за алкохол както си му е реда дотук всичко окей. Но след като водачът на МПС 2, разговаря със полицаите ми съставиха акт на мен за престрояване на непрекъсната лента... Оказа се, че водачът на МПС 2 е бивш служител на МВР и познава въпросните дежурни пристигнали на проишествието от което ми стана ясно, че няма да има двустранен протокол, както и стана... Въпросът ми е мога ли да обжалвам акта или да напиша възражение, понеже четох, че имам 3 дни за това и случайно ако мога какво трябва да напиша във възражението? Благодаря предварително
Извинявай, но за мен не стана ясно, от какво се оплакваш... Като те чета, съзирам две различни хипотези, първата евентуално е свързана, с това че не си извършил нарушението, описано в АУАН, а втората - че водачът на другото МПС е отказал да изпълни предварителната уговорка по между ви ?
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|