начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

майчинство

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

майчинство

Мнениеот remarek » 16 Юли 2014, 13:53

Здравейте! В майчинство съм вече малко повече от година и разбрах,че фирмата, в която работех е сменила името си. Прекратила е старите трудови договори,но все още не са назначавали в новата фирма. На мен не са ми казали дали ми прекратяват договора, а и доколкото знам това може да стане само със съгласие на Инспекция по труда. Искам да ви попитам има ли опасност нещо да се случи с майчинството ми и ако бихте ли ми казали какво да направя, към кого да се обърна. Благодаря!
remarek
Младши потребител

Re: майчинство

Мнениеот sechka » 16 Юли 2014, 14:42

Вие отидохте ли да попитате работодателя си дали е прекратил договора? Понякога се случва всички работещи да бъдат преназначени в нова фирма, а служителките в майчинство да са с договор в старата.
sechka
Младши потребител

Re: майчинство

Мнениеот xaoc1973 » 16 Юли 2014, 17:01

remarek написа: ... разбрах,че фирмата, в която работех е сменила името си. Прекратила е старите трудови договори,но все още не са назначавали в новата фирма. На мен не са ми казали дали ми прекратяват договора ...

От Агенция "ЕЖК" ли разбрахте?
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Назад към Трудово право