начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:23

fifi83 написа:
camperr84 написа:Има,има хахах :D :D :D

Скучая и си търся събеседник. :)

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 15:25

Скучая и си търся събеседник. :)[/quote]

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D[/quote]

Да не се стреснаха,от факта че служители на АМ също четат форума и коментират. :shock: Всъщност факт или мнение е незнам :lol:
vaness
Потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:27

vaness написа:Скучая и си търся събеседник. :)

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D[/quote]

Да не се стреснаха,от факта че служители на АМ също четат форума и коментират. :shock: Всъщност факт или мнение е незнам :lol:

Накрая може и една другарска среща да направим :D :D :D
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 15:30

camperr84 написа:

:lol: :lol: :lol: Ами колко му трябва на човек.Само незнам така като сме от различни градове,къде ще направим срещата :D
vaness
Потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:31

vaness написа:
camperr84 написа:

:lol: :lol: :lol: Ами колко му трябва на човек.Само незнам така като сме от различни градове,къде ще направим срещата :D

По средата някъде хаха
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:31

И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D
И аз съм за среща. Предлагам в София пред АМ :mrgreen:
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:34

fifi83 написа:И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D

ти от кой град беше?
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:41

camperr84 написа:
fifi83 написа:И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D

ти от кой град беше?

Варна, от чакащите, затова съм refresh people :mrgreen:
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:43

fifi83 написа:
camperr84 написа:

ти от кой град беше?

Варна, от чакащите, затова съм refresh people :mrgreen:

Ех,поне е минало вече за вас...
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:45

Ти от къде беше? Сядай да четеш, че тестът за компетентност не е шега работа.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:48

fifi83 написа:Ти от къде беше? Сядай да четеш, че тестът за компетентност не е шега работа.

Аз съм от Дупница и съм подал документи на Аерогара и Югозападна,а сега ще ги почвам законите
camperr84
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 09 Авг 2012, 15:56

zda_1978 написа:... Хубаво ми казваше мъжа ми да не се бутам, там, където не ми е работа, ама аз се заинатих и кандидатствах с мисълта, че ще се справя и ще ме огрее да съм митничарка :wink: . Каквото стане в края на краищата!
А като преместят централата пак ще кандидатствам, щото съм инат и не се отказвам така лесно.... :mrgreen:

Само така. И аз съм решила да пробвам като преместят ЦУ. И освен това доколкото разбрах за местата на съкратените без висше пак ще пускат бройки.
Иначе вчера бях на интервю и май се изложих като кифладжия без кифли. А бях си прочела законите, без този за марките по 3 пъти. Ужас! Тази жена, от ЧР мисля, направо ме разби. Чувствах се като слаб ученик пред дъската на разпит. Питаха ме с какво се занимават митническите органи, за ДДС при внос, за нарушенията на законите. Аз си знам, че когато не съм научила всичко почти идеално и "сгъвам", но този път се засрамих от себе си. Когато и отговорих, че предпочитам да работя като оперативен работник и тя веднага насочи въпроса към факта, че като счетоводител не работя с много хора, и дори не ми и мина през ум да и кажа че 3,5 години съм работила в магазин, и то съм се си имала работа с всякакви клиенти, и съм се справяла много добре. Ужас, ужас! Иначе интервюто продължи около 15-20 мин. Но се успокоявам с факта, че следващия път поне ще знам за какво горе-долу да се готвя.
Чакам вече варненци да се похвалят, че са им се обадили.
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 16:01

z_stoqnova написа:
zda_1978 написа:... Хубаво ми казваше мъжа ми да не се бутам, там, където не ми е работа, ама аз се заинатих и кандидатствах с мисълта, че ще се справя и ще ме огрее да съм митничарка :wink: . Каквото стане в края на краищата!
А като преместят централата пак ще кандидатствам, щото съм инат и не се отказвам така лесно.... :mrgreen:

Само така. И аз съм решила да пробвам като преместят ЦУ. И освен това доколкото разбрах за местата на съкратените без висше пак ще пускат бройки.
Иначе вчера бях на интервю и май се изложих като кифладжия без кифли. А бях си прочела законите, без този за марките по 3 пъти. Ужас! Тази жена, от ЧР мисля, направо ме разби. Чувствах се като слаб ученик пред дъската на разпит. Питаха ме с какво се занимават митническите органи, за ДДС при внос, за нарушенията на законите. Аз си знам, че когато не съм научила всичко почти идеално и "сгъвам", но този път се засрамих от себе си. Когато и отговорих, че предпочитам да работя като оперативен работник и тя веднага насочи въпроса към факта, че като счетоводител не работя с много хора, и дори не ми и мина през ум да и кажа че 3,5 години съм работила в магазин, и то съм се си имала работа с всякакви клиенти, и съм се справяла много добре. Ужас, ужас! Иначе интервюто продължи около 15-20 мин. Но се успокоявам с факта, че следващия път поне ще знам за какво горе-долу да се готвя.
Чакам вече варненци да се похвалят, че са им се обадили.

Леле, тези от ЧР са много хапливи.Лоша работа.Искат за 1 месец да знаем всичко за АМ май, май :shock: :shock: :shoc
Последна промяна camperr84 на 09 Авг 2012, 16:13, променена общо 1 път
camperr84
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 16:16

Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам :shock: :shock: :shock: защото малко съм притеснителен :oops:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 16:20

[quote="camperr84Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам :shock: :shock: :shock: защото малко съм притеснителен :oops:[/quote]

Абе ти стигни до интервю и тогава ще му мислиш :) А и да ти кажа и да не си притеснителен пак може да се сдухаш.
vaness
Потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:26

Не мога да разбера какво толкова пордължават да питат от законите. То ако сме ги научили какво толкова ще ни обучават в този 7 месечен курс.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:30

Не мога да разбера какво толкова пордължават да питат от законите. То ако сме ги научили какво толкова ще ни обучават в този 7 месечен курс.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 09 Авг 2012, 16:31

Това за ДДС и аз не го очаквах, още повече че работя като счетоводител от скоро и с ДДС при внос съм се сблъсквала само от страни от ЕС, което се събира от НАП. Аз просто и казах, че бих проверила в закона, защото не се сещам. Но пък психоложката се намеси и даде пример с внос на стоки от ЕС и трети страни и попита кое ДДС в НАП, и кое в АМ, така че успях да се закача и да отговоря.
Това, за жената от ЧР, не го пиша за да плаша тези, на които им предстои интервю. Тя не е страшна, напротив симпатична е :wink: Просто го написах, за да може другите които като мен "дават на заето" да са подготвени и да се представят по-добре.
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:35

z_stoqnova написа:Това за ДДС и аз не го очаквах, още повече че работя като счетоводител от скоро и с ДДС при внос съм се сблъсквала само от страни от ЕС, което се събира от НАП. Аз просто и казах, че бих проверила в закона, защото не се сещам. Но пък психоложката се намеси и даде пример с внос на стоки от ЕС и трети страни и попита кое ДДС в НАП, и кое в АМ, така че успях да се закача и да отговоря.
Това, за жената от ЧР, не го пиша за да плаша тези, на които им предстои интервю. Тя не е страшна, напротив симпатична е :wink: Просто го написах, за да може другите които като мен "дават на заето" да са подготвени и да се представят по-добре.

Може да те е разпитвала, защото си счетоводител. Мен ако ме питат такива неща... направо ще им кажа чао :)

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
fifi83
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити