начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Усвояване на тераса

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Усвояване на тераса

Мнениеот daliq » 13 Юли 2012, 13:41

Темата е до болка позната предполагам, прочетох но не открих това което ме интересува....
Предстои ми усвояване на тераса на 8 - ми последен етаж в панелен блок , искам това да стане законно НАИСТИНА ЗАКОННО , не искам да зидам и извършвам глупости от рода на изнасяне на кухни , тоалетни и какво ли не.
Идеята е следната ще я затворя с Алуминиева дограма , имам малко дете , куче , а самата аз ужас от височини , неизбежно е остъклението.
Разбрах , че ако го направя с винкел ще е законно , нямам нищо против , но се оказа че такива услуги не се предлагат , а и да намеря излизало пак доста скъпо....
Да си дойдем на въпроса ........къде , кой , защо , как, по какъв ред трябва да мина.
Възможно ли е узаконяване само на една тераса от цял блок , това по мое усмотрение нарушава облика на сградата !

Моля , да коментират или потребители минали през това , или такива които са законово запознати
daliq
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация