начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

При промяна в кадастрален план се променят и границите

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: При промяна в кадастрален план се променят и границите

Мнениеот petko_a » 18 Яну 2012, 19:22

О, аз не съм се самоограничавал, но съм получавал реплики от рода на "ти си гледай измерванията и недей много да знаеш". Та това имам предвид. Иначе, благодаря за пожеланията, старая се! :)
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 18 Яну 2012, 19:28

Ти пак си гледай измерванията ама и знай! Сигурен съм, че за измервнията знаеш достатъчно, че да накараш този който отправя такива пренебрежителни думи да пикае кръв!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот goblin » 18 Яну 2012, 23:16

julyanvonemona написа:... че да накараш този който отправя такива пренебрежителни думи да пикае кръв!

Леле, колко сте кръвожаден, julyanvonemona! То не бяха аутодафета, бъбречни болести, кръвопускане, леки и средни телесни повреди... На моменти направо да Ви завиди човек, с каква лекота решавате проблемите...
goblin
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 18 Яну 2012, 23:53

Карай бе goblin, лаф да става! Предполагам се радвате не добра телесна цялост и мисловно равновисие!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот petko_a » 19 Яну 2012, 00:03

Мисля, че julyanvonemona няма предвид буквалния смисъл на всички тези зверства goblin. Лично аз се възхищавам как julyanvonemona си решава проблемите и постига целите си.
Подобни, съвсем не човеколюбиви мисли ми се въртяха натрапчиво в главата преди само два дни спрямо една служителка от СГКК, която ми върна проект с мотиви, които са абсолютни глупости в конкретния случай. Само че аз прецених, че не си заслужават разправиите и направих каквото искаше. Очевидно има още много да се уча.
Та в този ред на мисли, ако някой знае протоколът от проверката на проект за изменение на кадастралната карта и тест на цифров модел като какъв административен акт се явява, на какъв контрол подлежи и по какъв ред се обжалва ще му бъда благодарен ако сподели.
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 19 Яну 2012, 00:32

petko_a хубаво е че goblin се грижи за устойчивостта на форумната ми визия! Все някой трябва дя върши и тази работа. Само се замисли че го прави даром и бъди благодарен.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация