начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

Реклама върху външните стени на блок

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот nastia7 » 29 Ное 2011, 17:54

Здравейте,
Потърсих в темите до сега, но не намерих информацията, която ме интересува. Реших да попитам точно в този форум, защото много ценя професионалните Ви мнения. Благодаря Ви предварително.
Питането е следното. Живея в 8 етажен панелен блок. Аз съм във вход „Б”. На външната стена на вход „А” има поставена реклама. Живущите в съседния блок си прибират всичките пари, а знам, че външните стени са общи части.
Проверих в агенцията по кадастър и геодезия дали двата входа са с еднакъв индикатор, но не са. Това означава ли, че са отделни жилищни единици и ние живущите в блок „Б” нямаме право на пари от рекламата.
Още веднъж благодаря за съветите.
nastia7
Нов потребител

Re: Реклама върху външните стени на блок

Мнениеот goblin » 29 Ное 2011, 20:38

Нямате право, за съжаление. Лош късмет - какво да се прави...
goblin
Потребител

Мнениеот nastia7 » 29 Ное 2011, 21:22

goblin написа:Нямате право, за съжаление. Лош късмет - какво да се прави...

Лошо. Благодаря Ви за отговора. Ще се радвам да чуя и друг коментар.
nastia7
Нов потребител

Мнениеот trando58 » 01 Дек 2011, 20:02

Няма място за емоции.Просто проверете % на общите части които притежавате дали отговарят на част от общите части на цялата сграда(мен лично ме съмнява) или само тази на вашият вход. И нещо само за илюстрация: Ако на вашите съседи там където сега има реклама,е имало нужда от ремонт или се наложи,вие ДАВАТЕ ли пари за него?
Каузата ви е пердута. Сорри.
trando58
Потребител

Мнениеот nastia7 » 02 Дек 2011, 15:31

trando58 написа:Няма място за емоции.Просто проверете % на общите части които притежавате дали отговарят на част от общите части на цялата сграда(мен лично ме съмнява) или само тази на вашият вход. И нещо само за илюстрация: Ако на вашите съседи там където сега има реклама,е имало нужда от ремонт или се наложи,вие ДАВАТЕ ли пари за него?
Каузата ви е пердута. Сорри.

Все пак мерси!
nastia7
Нов потребител

Назад към Етажна собственост