начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

как да открия съсед

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да открия съсед

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 12:08

Здравейте
Нова съм тук, но ще се радвам, ако може някой да ми помогне с напътствие.
Имаме близо до София място в планината в регулация. Тъй като обмисляме варианта строеж на малка къща имам следното питане. В съседство има парцел който от години никой не стопанисва/граничи с нашия/. Не сме виждали някой да идва повече от 6 години. Има построена масивна двуетажна къща, която е разбита и претършувана . На вратата има табелка с име и телефон на собственика, но човека отдавна е починал и никой наоколо няма информация за тези хора. Проявявам интерес към местото и постройката, но нямам идея как да открия кой е собственик в момента. Приемам идеи и благодаря предварително.
kam4o72
Нов потребител

Re: как да открия съсед

Мнениеот Melly » 02 Окт 2010, 13:44

kam4o72 написа:Здравейте
Нова съм тук, но ще се радвам, ако може някой да ми помогне с напътствие.
Имаме близо до София място в планината в регулация. Тъй като обмисляме варианта строеж на малка къща имам следното питане. В съседство има парцел който от години никой не стопанисва/граничи с нашия/. Не сме виждали някой да идва повече от 6 години. Има построена масивна двуетажна къща, която е разбита и претършувана . На вратата има табелка с име и телефон на собственика, но човека отдавна е починал и никой наоколо няма информация за тези хора. Проявявам интерес към местото и постройката, но нямам идея как да открия кой е собственик в момента. Приемам идеи и благодаря предварително.

Най-вероятно неговите наследници.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 16:46

Не съм се изразила правилно :oops: . Нека да коригирам малко въпроса. Ако отида в общината и попитам предполагам, че ще ми дадат имена, но не и контакт с хората. Моля за идея как да установя връзка с тях. Предполагам така е по-ясно питането ми.
kam4o72
Нов потребител

Мнениеот teogeo » 02 Окт 2010, 18:10

kam4o72 написа:Не съм се изразила правилно :oops: . Нека да коригирам малко въпроса. Ако отида в общината и попитам предполагам, че ще ми дадат имена, но не и контакт с хората. Моля за идея как да установя връзка с тях. Предполагам така е по-ясно питането ми.

Агенция по вписванията / кадастъра :)
А вече реален контакт с хората... Ами това е вече съвсем, съвсем друго.
Трябва ти или детектив, или човек с достъп до ЕСГРАОН ;)
Последна промяна teogeo на 02 Окт 2010, 19:48, променена общо 1 път
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 18:28

Голямо благодаря :D
kam4o72
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация