Здравейте,
месец март в Италия - Ливорно ми бе отнета шоф. книжка и автомобила заради забранен обратен завой
От италиянската полиция не ми одобриха молбата за преводач за да се разберем по някакав начин просто ме даржаха там докато не разписах документите които ми връчиха.
Беше ми иззета шоф. книжка и колата която е с испански номера на името на моят шеф. Не беше направен никакъв опис нищо. Заявиха ми, че глобата ще бъде от 1780 - 7000 евро и 3 мес. ми отнемат и книжката и колата. След известно време съм получил писмо в България /след изричната ми молба писма и т.н. да бъдат изпращани в Испания където живея/ в което пише, че книжката и колата се задържат 6 месеца /това е максималния срок за задържане на шоф. книжка/. Не зная това всичко нормално ли е и имам страх, че глобата която ще последва също ще бъде в максимален размер. Някой може ли да ме посъветва какво мога да направя
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отнета шофьорска книжка и автомобил в Италия
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отнета шофьорска книжка и автомобил в Италия
и на нем ми беше отнета книжката в италия за каране на камион в съботните забрани. и сега знае ли някой какъв е реда от тук на татък как как мога да си ч взема или от къде, кога и тнт. на акта не ми пише нищо
ЦЪК
ЦЪК
Последна промяна satir на 05 Авг 2009, 15:47, променена общо 1 път
Причина: пищете на кирилица! главните букви се смятат за крещене.
Причина: пищете на кирилица! главните букви се смятат за крещене.
- lozkotenev
- Нов потребител
Имам познати адвокати от Италия (основно от Милано и Торино, но имам и от Рим и Удинезе - на юг) - говорят и английски. При желание мога да ти дам емейл за връзка с тях. И там е криза...
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
В Гърция ни взеха шоф.книжка талона и номерата на автомобила за неправилно изпреварване.Глобата беше 400 евро. При плащане в 7 дневен срок глобата става 200 евро. Така и направихме ,но отказаха да върнат документите и номерата на автомобила. Трябвало да изтече 20 дни наказанието. Въпроса ми е -колата е служебна, карана е от човек който не е служител на фирмата.Какви документи ще искат за получаване на талона и номерата.Сега предстои влизане на друг автомобил в Гърция, ще има ли проблем или забрана. Благодаря на всички за бързия отговор
- marialo77
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|