начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

изпит за адвокати

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изпит за адвокати

Мнениеот lubopitko » 25 Апр 2005, 17:10

някой може ли да сподели впечатления от опит? моля и за информация откъде мога да си намеря конспекта (освен по начина, регламентиран в наредбата)
предварително благодаря
lubopitko

Re: изпит за адвокати

Мнениеот Симона » 25 Апр 2005, 17:29

Конспектът е същия както за изпита за прокурори, съдии и следователи. Сигурно може да се вземе от адвокатската колегия, мисля че го има и на сайта на Министерство на правосъдието
Симона

Мнениеот Жоро » 25 Апр 2005, 18:54

Симона е в голяма заблуда. Тематимният конспект е съвсем различен. В него фигурират и нормативни актове за адвокатурата. Ако за Любопитко е проблемно да си го вземе от съответната адвокатска колегия мога да му го изпратя по факс, ако ми даде номер.
Жоро

Мнениеот SLK » 25 Апр 2005, 21:51

АЗ бях адвокат една година, моя съвет е ако имате друга възможност изберете нея!!
SLK

Мнениеот *** » 26 Апр 2005, 00:12

Професията е хубава, но се напълни с много и най-различни хора. Адвокатството трябва да е вътре в теб, а не само защото някой някъде е казал, че адвокатите печелят много. Трябва да има желание и хъс.

Мнениеот 118 » 26 Апр 2005, 09:19

А само то достатъчно ли е?
118

Към SLK

Мнениеот 118 » 26 Апр 2005, 09:23

Защо се отказа? Какво се случи? И сега с какво се занимаваш, каква друга възможност си открил/а?
118

Назад към Взаимопомощ