начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Внос на 2 стека цигари в РБ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Внос на 2 стека цигари в РБ

Мнениеот 777 » 25 Мар 2005, 12:59

Колеги,знаете ли къде е уредено,че не можеш да внесеш в страната повече от два стека цигари от безминтните магазини на границата. Предварително благодаря!
777

Re: Внос на 2 стека цигари в РБ

Мнениеот Ч » 25 Мар 2005, 13:22

И 1л. концентрат!!!
Пробвай да внесеш павече. Понякога минава!
Ч

Мнениеот granichar » 25 Мар 2005, 18:28

Abe, minava nomera ako minavash granicata s kola. Az vnasial i po 10 steka, no po tova vreme minavah granicata prez i pochti ne me proveriavaha. No za tova kyde e uredeno kato zakon ili naredba ne znam. Mislia che beshe upomenato na gyrba na mit. deklaracia.
granichar

Мнениеот granichar » 25 Мар 2005, 18:29

Sorry, ot mnogo byrznae propuskam dumi:)
Abe, minava nomera ako minavash granicata s kola. Az sym vnasial i po 10 steka, no po tova vreme minavah granicata prez den i pochti ne me proveriavaha. No za tova kyde e uredeno kato zakon ili naredba ne znam. Mislia che beshe upomenato na gyrba na mit. deklaracia.
granichar

Назад към Взаимопомощ