- Дата и час: 24 Ное 2024, 07:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВТУ-търся колеги
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
ВТУ-търся колеги
здравейте, колеги!
Няма ли някой колега, който да учи Право във Великотърновския университет?Аз съм нова студентка там, прехвърлих се от друг ВУЗ и имам много въпроси относно протичането на изпитите и бих искала да попитам някой колега!!!
Благодаря предварително!e-mail: anita_4981@abv.bg
Няма ли някой колега, който да учи Право във Великотърновския университет?Аз съм нова студентка там, прехвърлих се от друг ВУЗ и имам много въпроси относно протичането на изпитите и бих искала да попитам някой колега!!!
Благодаря предварително!e-mail: anita_4981@abv.bg
- anita_81
- Младши потребител
Zdrasti I az ucha vyv VTU - desert_rose2005@abv.bg
- desert_rose
- Нов потребител
Здравей, аз пък преди 2-3 месеца завърших там.
ici83@abv.bg
ici83@abv.bg
- Hristov838
- Младши потребител
Естествено, че има партита в "Бали"! Те след като отвориха Underground-а, май всичко живо там ходи, а комерсът си стои празен А в "Деколте" ходил ли си
- desert_rose
- Нов потребител
anita_81 написа:Здравей,dashka ще ми дадеш ли e-mail за да те питам някои неща за изпитите.Благодаря ти!!!
здравей:)адреса ми е albenkaimax@mail.bg
ти в първи курс ли си
- dashka
- Младши потребител
desert_rose написа:Естествено, че има партита в "Бали"! Те след като отвориха Underground-а, май всичко живо там ходи, а комерсът си стои празен А в "Деколте" ходил ли си
преди няколко дни ходих в "Деколте" с една компания и се разбихме, като преди това минахме през "Дийп" и там беше страхотно
- dashka
- Младши потребител
ІV-ти курс "Право"
Можете да ми пишете!
- hrisi_petrova
- Нов потребител
Абе, Вие уж за лекции се питахте, за изпити...да не би сега да се провеждат по тези явно добри места? За мен са нови(с изключение на "Бали") - учила съм там преди повече от 20 години история, после право...Върнахте ме назад, за което сърдечно Ви благодаря! Успех!
- rosi_i
- Потребител
Student sum i az v Tyrnovo, ot tuk sam si...ne u4a pravo, no imam nqkolko polezni neshta - lekcii, uprajneniq i t.n....ako nqkoi q zakusa
yavor_simeonov@abv.bg
yavor_simeonov@abv.bg
- melebi
- Нов потребител
Някой може ли да прати лекции по Административен процес при Дончо Хрусанов , както и лекции по Философия на правото и Правна логика !!!! Много ще съм ви благодарен!!!!Можете да ми пишете на e-mail : deqnd@abv.bg
- DuB_u_KpaCuB
- Младши потребител
Аз също уча във ВТУ и съм втора година право!!!!!!! Smile
О, колега, значи 100% сме се засичали по нашия етаж Аз съм 3-ти курс Айде да ходя да уча по Облигация
- desert_rose
- Нов потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|