- Дата и час: 24 Ное 2024, 08:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
теми за държавен изпит по гражданско правни науки
|
|
Колеги,много ви моля да изпратите горепосочените теми и на tsd_83_bg@yahoo.com .
Благодаря ви предварително!
Успех на всички!
Благодаря ви предварително!
Успех на всички!
- tsd_83_bg
- Нов потребител
Можете ли да ми изпратите и на мен въпросните теми ! Благодаря предварително. E-mail: jenny.georgieva@abv.bg
- jennybg
- Нов потребител
КОЛЕГИ ИМА РАЗЛИЧНИ ТЕМИ НА ТОЗИ АДРЕС DDDKKK@MAIL.BG НО МНОГО ВИ МОЛА АКО И ВИЕ ИМАТЕ НЯКАКВИ МАТЕРИЯЛИ МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ГИ ТАМ ЗА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО ПАРОЛАТА Е 12345
- nadia887
- Нов потребител
В ТОЗИ АДРЕС МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ ВСЕКИ КОЙТО ИМА НУЖДА И ДА СИ ИЗТЕГЛИ ТОВА ОТ КОЕТО ИМА НУЖДА- ТАКА ЧЕ МОЛЯ ВИ-ИЗПРАЩАЙТЕ МАТЕРИЯЛИ ТАМ
- nadia887
- Нов потребител
Моля и на мен на vaskoman@mail.bg. Благодаря!
- vaskoman
- Нов потребител
zdraveite, tursj lekcii za dargaven izpit po GPN. Shte sam blagodarna,ako njkoi mi gi izprati. vmarcheva@yahoo.com
- vmarcheva
- Нов потребител
i az mnogo bix iskala tezi lekcii,blagodarq predvaritelno na tozi,koito mi gi prati tania_do@abv.bg
- tania_do
- Нов потребител
Моля, ако някой има конспект за държавния изпит по гражданскоправни науки, да ми го прати на valjo_007@lex.bg
- valjo_007
- Младши потребител
Лекции за държавен изпит по ГПН и НПН има на email lekcii.pravo@gmail.com, паролата е vzaimopomosht. Не забравяйте, че освен да сваляте лекции от там можете и да качвате (за предпочитане такива, които още ги няма).
Последна промяна galin_peev на 10 Сеп 2007, 10:01, променена общо 1 път
- galin_peev
- Младши потребител
marinov написа:Пратил съм разработките по ГПН на всички.Темите са от 2005 година, така че ще свършат работа. Процесуалната част я имам на отледелен фаил, лекциите са по учебика да Ж.Сталев.Ако някой прояви интерес да пише на форума.С пожелания за успешно вземане на изпитите - Д.Маринов
Моля те, моля те и на мен да ми ги изпратиш ! ! ! на idragostinova@abv.bg
Предварително ти много благодаря!
- irhen
- Младши потребител
galin_peev написа:Лекции за държавен изпит по ГПН и НПН има на email lekcii.pravo@abv.bg, паролата е vzaimopomosht. Не забравяйте, че освен да сваляте лекции от там можете и да качвате (за предпочитане такива, които още ги няма).
Можеш ли да ми ги изпратиш по пощата, тъй като нещо не мога да влезна да си ги изтегля. Пощата ми е idragostinova@abv.bg
Предварително ти благодаря!
- irhen
- Младши потребител
Колега ако има възможност да ми изпратиш и на мен Лекцийте за държавен изпит по ГПН и НПН. на и-мейл: Krasaimir1994@abv.bg
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!!
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!!
- N.Rilski
- Младши потребител
Може ли да изпратите и на мен темите за държавни изпити. емейла ми е valentinastaykova@gmail.com. предварително ви благодаря, колеги
- kakao
- Младши потребител
Ако може изпратете лекциите и на мен на email: aleksss_spas@abv.bg
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- aleksss
- Нов потребител
MNOGO MOLQ nikiss ili marinov ako moje da mi pratite temi po GPN, ako ne e mnogo nahalno na ---- matrakukata@abv.bg ---- predwaritelno wi blagodarq
- matrakukata
- Нов потребител
Zdraveite kolega,
Mnogo vi moli ako imate tema 22- kadastar i imoten registar za darjaven izpit po Grajdanski da mi ia izpratite na katya.ivaova@abv.bg. Ako niako ima preporaka ot kade da se podgotvia za tozi vapros, ostavam v ochakvane...
Mnogo mersi
Mnogo vi moli ako imate tema 22- kadastar i imoten registar za darjaven izpit po Grajdanski da mi ia izpratite na katya.ivaova@abv.bg. Ako niako ima preporaka ot kade da se podgotvia za tozi vapros, ostavam v ochakvane...
Mnogo mersi
- katia_ivanova80
- Нов потребител
|
|