начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Кредиреформа

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кредиреформа

Мнениеот Възмутен » 06 Ное 2004, 15:54

От 2 месеца всяка събота и неделя получавам обаждания от фирма Кредитреформа, която имала въпроси относно съседите ми (които аз не познавам). Девойките след като вежливо се извиняват почват упорито да нахалстват. Времената на обаждане са винаги най-неприятни (7-7:30 сутринта, между 2 и 4 следобяд) и в 85% от случаите успяват да събудят детето ми.
Въпроса е може ли да се предприемат някакви мерки срещу това

Благодаря Ви за вниманието
Възмутен

Re: Кредиреформа

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 06 Ное 2004, 17:18

Можете да поискате от БТК да засекат тези обезпокоителни обаждания и да ги ползвате като доказателство впоследствие
в момента не мога да се сетя за последиците, май от БТК можеха да изключат абоната от който са обажданията, отделно иска за неимуществени вреди който можете да предявите срещу въпросната фирма
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот donna » 06 Ное 2004, 17:37

те тия най-вероятно се обаждат от кабина ............
donna
Старши потребител

Мнениеот lu » 06 Ное 2004, 22:10

БТК служебно и по вътрешни разпореждания, след като засече насрещният абонат го съобщава на МВР. Същият първо получава предупреждение и в последствие друга мярка. Основно в случая е да направите искането до БТК по съответният ред и от титуляра на абонатнияпост.
lu

Назад към Взаимопомощ