начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Шефът ми иска да даде служебни GSM-и на служителите

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Шефът ми иска да даде служебни GSM-и на служителите

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 16:36

Здравейте,

Отскоро започнах работа като юрисконсулт. Шефът ми иска да даде служебни GSM-и на служителите и ми каза да подготвя някакво документче. Каква е практиката в подобни случаи? аз се колебая между два варианта - да се подписва протокол за получаване на GSM с предупреждение за имуществената отговорност по КТ или да се сключи договор за послужване. То до съд няма да се стигне, но искам да науча принципа. Благодаря!!!
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2006, 15:24

Честно казано, нищо не разбрах какво точно имате предвид с този въпрос. Какво е това "документче"?
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2006, 15:36

В наща служба въпросът за служебните GSM -и е отнесен до счетоводителя, а не до юриста. Телефоните са заведени, като собственост на инспекцията по някакъв си техен начин, дето само счетоводителите го разбират :lol:
Гост

otg.

Мнениеот harmaiani » 13 Фев 2006, 10:19

По-добре съставете някакъв приемателно-предавателен протокол.
harmaiani

Мнениеот Никой » 13 Фев 2006, 10:35

За какво документче става въпрос? Службата сключва общ договор със съответния оператор след което всеки потребител сключва индивидуален!
Никой

Назад към Взаимопомощ