начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

бърза регистрация на фирма - някой може ли?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

бърза регистрация на фирма - някой може ли?

Мнениеот вевев » 10 Яну 2006, 17:56

Здравейте,

Интересува ме дали сред вас има хора, които могат да регистрират ЕООД по "бързата" процедура, т.е. да речем до 5 работни дни и разбира се да кажат какъв хонорар искат за целта, ще бъде добре да оставите имейл или телефон за връзка (в София). Най-добре ще бъде да представите цената във формат хонорар за бърза поръчка + хонорар за документите + държ. такси (последните всъщност са фиксирани, така че може и без тях, просто упоменете дали се включват в цената, която посочвате). Мерси предварително.

П.С.
Надявам се да не нарушавам правилата; просто мисля, че чрез този форум най-лесно ще открия кантората, която ми трябва.
вевев

Мнениеот Гост » 10 Яну 2006, 18:24

[url]zapetdena@yahoo.bg[/url]
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 08:26

И без да бързаш, регистрацията става за толкова време...Ако са редовни документите.
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 09:20

Anonymous написа:И без да бързаш, регистрацията става за толкова време...Ако са редовни документите.

Освен ако не става въпрос за тази седмица и за София!!!
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 10:00

Дай си твоя e-mail за да ти пусна там информацията за всички такси , хонорари и плащания
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 17:59

Anonymous написа:Дай си твоя e-mail за да ти пусна там информацията за всички такси , хонорари и плащания

peichev_76@abv.bg
Гост

Пререгистрация на адреса

Мнениеот Дани » 23 Яну 2006, 15:32

Здравейте! И аз имам един подобен въпрос - за колко време става пререгистрацията на адреса и колко струва и можете ли някой от вас да помогне?

Благодаря
Дани

Пререгистрация на адреса

Мнениеот Макс » 23 Яну 2006, 15:32

Здравейте! И аз имам един подобен въпрос - за колко време става пререгистрацията на адреса и колко струва и можете ли някой от вас да помогне?

Благодаря
Макс

регистрация на фирма

Мнениеот кали » 23 Яну 2006, 17:38

Здравейте! Мен също ме интересува колко ще струва регистрация на фирма+ всички такси и хонорари.Моля изпратете ми ги на емейла.Благодаря ви предварително.ttedy@abv.bg
кали

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 17:45

То, тва фирмите са различни породи, Вие ква ше регистрирате?
Гост

Мнениеот регистриращ » 23 Яну 2006, 19:00

За нуждаещите се от инфо относно такси и хонорари -regcourt@abv.bg!
регистриращ

Мнениеот регистриращ » 23 Яну 2006, 19:02

За бърза регистрация на regcourt@abv.bg
регистриращ

Назад към Взаимопомощ