начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

рекламно лице

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

рекламно лице

Мнениеот иво » 26 Дек 2005, 14:08

Бившето предприятие в което работех окачи билборд на центъра на града в които работех с моя снимка. този билборд още стои макар вече да не работя там. никои не ме е питал за съгласието ми да бъда сложен на този билборд нито ми е платено нещо за това. мога ли да търся някакво обезщетение, по кои нормативен акт и в коя точка от този акт да чета. колко е възможното обезщетение което мога да получа
иво

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 00:22

Da ,bithe mogli da si tursite pravata ,no mi daide tochno opisanie na sluchaia .Bihte mogli da pishete tuk:

oo_teb@yahoo.fr .Molia vi pishete na latinica
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 00:23

Da ,bithe mogli da si tursite pravata ,no mi daite tochno opisanie na sluchaia .Bihte mogli da pishete tuk:

oo_teb@yahoo.fr .Molia vi pishete na latinica
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 17:50

Да бе-пишете на някой измамник, чийто мейл е във френско yahoo, че да изглежда по-авторитетно. Толкова ли нямате юристи във Вашия град. Въпроса изобщо не е сложен и имате правна възмвожност да реагирате включително и да търсите обезщетение.
Гост

Мнениеот Гост » 21 Яну 2006, 19:32

Не знам какъв ви е проблема .пощата изобщо не е измамна и е във френски сайт защото знам френски език и общувам с французи.Дали е измамно вместо да правите заключения и да давате неоснователни мнения си вършете работата,ако имате такава.А що се отнася до вас,ако иматр въпроси относно проблема ви :) не е измамно и лесно ще ви бъде доказано това:) не само с коректен отговор но и с каквото е нужно :)
до скоро
Гост

Назад към Взаимопомощ