начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

проблем с хонорар

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем с хонорар

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 17:55

завел съм дело през 2004 г.и го спечелих но другата страна обжалва,значи тогава платих на адвоката и той ми каза че повече няма да му давам и сега понеже наближава датата за делото ми иска отново хонорар има ли право все пак вече съм платил за това.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 18:07

По мое мнение платили сте за "онова"/делото на първа инстанция/, а за "това"/делото пред настоящата онстанция/ не сте. Но все пак откъде да зная какво сте договорили.
Колкото за правото на "даване" и аз все искам от жена ми-щото мисля, че имам право, но тя като каже не хайде познайте какво става с правото.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 18:56

По принцип хонорарите се договарят за една инстанция, защото никой не знае дали ще има повече. Но ако изрично сте се разбрали, че за един първоначално изплатен хонорар ще Ви се водят делата пред всички инстанции... съмнявам се. Тогава първоначалният хонорар би трябвало да е височък.
Гост

Назад към Взаимопомощ