начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Мнениеот toni 1234 » 27 Дек 2002, 08:38

jenen sam za finlandka s koiato imame dve detza.ot izvestno vremejiveem razdeleno i tia mi zabraniava da vijdam detzata si.kakvi sa moite prava rpi polojenie 4e sme vse o6te jeneni i ne sme podavali molba za razvod
toni 1234

Re: kakvo pravo ima jena mi nad detzata

Мнениеот bg man » 27 Дек 2002, 22:25

malko da bqhte q nau4ili na poslushanie tazi finlandka.ina4e ne moje da vi lishi ot kontakt s decata bez da ste razvedeni i na neq da e prisudeno tqhnoto otglejdane.no ako e v finlandiq......dale4ko idva.toni 1234 написа:
bg man

Мнениеот aurora » 27 Дек 2002, 22:38

zavisi kade jiveete..ako priemem 4e ste v balgaria..imate ravni prava, t.e. kolkoto tia moje da gi vijda i t.n. tolkova i vie, dokato niama vliazlo v sila sadebno reshenie za razvod koeto postanoviava rejima na roditelskite otnoshenia...bi mogla vremenno da ograni4i pravata vi 4rez molba do sada / dokato vse oste niama reshenie na sada po razvoda/ no tova e dopustimo i vazmojno pri opredeleni uslovia....ako ste opasen za dezata i t.n. ponastojastem pri polojenie 4e jiveete razdelno imate ravni prava za uprajniavaneto na roditelskite prava /tai kato nito ste s ograni4eni takiva ot sad...nito ste lishen...nito ima reshenie na sada po razvoda v koeto se opredelia drug rejim/
ako progaljava da izpolzva dezata za da vi tormozi ili podaite molba za razvod i edno ot parvite nesta koito sada ste reshi e vremennia rejim za uprajniavane na roditelskite prava, koito ste trae dokato priklu4i deloto i prez tova vreme moje da se promenia ako se promeniat usloviata za opredelianeto mu ili ako ne jelaete razvot pogovorete s nej zastoto drugata vazmojnost e da podadete molba do sada
ako ste vav Finlandia pointeresuvaite se kak e ureden razvoda tam...ako e kato v italia....parvo se postanoviava "razdelno jiveene" i se reshavat tezi vaprosi za imustestvoto i dezata i edva sled 3 godini moje da bade postanoven razvod ako oste sastestvuva bolia za takav...ako e taka i tam po dobre podaite molba za da imate razporejdane na sada v koeto se ukazva rejima na rod. otn-a a pak sled 3 godini moje i da se otkajete ot razvod no taka ili ina4e imate vremenno reshenie
uspeh!
aurora

Мнениеот aurora » 27 Дек 2002, 22:39

zavisi kade jiveete..ako priemem 4e ste v balgaria..imate ravni prava, t.e. kolkoto tia moje da gi vijda i t.n. tolkova i vie, dokato niama vliazlo v sila sadebno reshenie za razvod koeto postanoviava rejima na roditelskite otnoshenia...bi mogla vremenno da ograni4i pravata vi 4rez molba do sada / dokato vse oste niama reshenie na sada po razvoda/ no tova e dopustimo i vazmojno pri opredeleni uslovia....ako ste opasen za dezata i t.n. ponastojastem pri polojenie 4e jiveete razdelno imate ravni prava za uprajniavaneto na roditelskite prava /tai kato nito ste s ograni4eni takiva ot sad...nito ste lishen...nito ima reshenie na sada po razvoda v koeto se opredelia drug rejim/
ako progaljava da izpolzva dezata za da vi tormozi ili podaite molba za razvod i edno ot parvite nesta koito sada ste reshi e vremennia rejim za uprajniavane na roditelskite prava, koito ste trae dokato priklu4i deloto i prez tova vreme moje da se promenia ako se promeniat usloviata za opredelianeto mu ili ako ne jelaete razvot pogovorete s nej zastoto drugata vazmojnost e da podadete molba do sada
ako ste vav Finlandia pointeresuvaite se kak e ureden razvoda tam...ako e kato v italia....parvo se postanoviava "razdelno jiveene" i se reshavat tezi vaprosi za imustestvoto i dezata i edva sled 3 godini moje da bade postanoven razvod ako oste sastestvuva bolia za takav...ako e taka i tam po dobre podaite molba za da imate razporejdane na sada v koeto se ukazva rejima na rod. otn-a a pak sled 3 godini moje i da se otkajete ot razvod no taka ili ina4e imate vremenno reshenie
uspeh!
aurora

Мнениеот remo » 27 Дек 2002, 22:50

Уважаеми Тони,

предполагам, че съпругата и децата ти са във Финландия, защото иначе не би задавал такива въпроси. Като съпруг и баща на децата си, имаш всички права по всички законодателства.....НО!
bg man е прав,като казва, че отношенията ти със съпругата са си лично твой проблем и
във Финландия - по финландски - имам предвид,че "българските маниери" може и да не вървят пред финландките.
Ако,обаче искаш наистина да намериш решение на проблема си - обърни се към добър адвокат от съответната страна, или си наеми такъв в България, който да ти свърши работа. Успех! ;-))))
remo

Назад към Семейни казуси