начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Едно обаждане

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Едно обаждане

Мнениеот porihon » 26 Юли 2021, 16:49

Здравейте,
Мой близък роднина влезе в затвора преди 4 дни, но не ми се е обаждал. Доколкото разбрах ще е на Общ режим в затворническо общежитие от открит тип. Няма други близки и затова му дадох моя номер да ми звънне при първа възможност. Доколкото знам би трябвало да има право на обаждане, когато бъде преведен в затвора?! Няма вероятност той да не иска да ми звънне(това го изключваме)! Знам, че първо ще е изолиран от другите за около 14 дни, но през това време би трябвало да има право да звънне на роднина/близък. Има пари в себе си, тоест може да купи фонокарта.
Ще звънна в затвора, но не знам доколко ще ми помогнат и каква точно информация могат да ми дадат. В краен случай ще ходя на място. В тази връзка как да разбера графикът на посещенията в затвора?
Надявам се някой от вас да ми помогне, с каквото и да е било.
porihon
Нов потребител

Назад към Общи дискусии