начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Molba za suvet - blagodarnost

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Molba za suvet - blagodarnost

Мнениеот Eli » 21 Яну 2002, 18:20

Uvajaemi G-n Kent, blagodaria vi mnogo za otgovora, koito vupreki malkoto informazia ot moia strana e mnogo zadovoliavasht. Moga li da vi pisha lichno? Ne bix iskala da publikuvam poveche informazia. C mnogo blagodarnost Eli
Eli

RE: Molba za suvet - blagodarnost

Мнениеот Кларк Кент » 22 Яну 2002, 00:28

e-mail gospodinov@lex.bg Ще сеопитам да ви помогна, но трябва да знаете, че данъчното право не е от силните ми страни, поне ще съм откровен с Вас, когато не знам нещо.
Кларк Кент

Назад към Общи дискусии