Здравейте! Въпроса ми е малко деликатен, за това ще обясня подробно ситуацията за да мога да получа адекватни отговори.
Живях в Англия от 2007-а до края на 2017-та година. През целия си престой там съм се самоусигурявала. Имаше период от година и половина, в който съм се прибирала в България и съм работила. В този период съм се осигурявала в България. Общият ми стаж в България е 422 дена.
През Май 2017-та родих синът си в Англия. Декември месец реших да се прибера в България за винаги с детето и мъжът си (нямаме брак). Детето е с двойно гражданство (българско и английско) и в момента е на 8 месеца и половина. Майчинството от Англия спря на 27-ми декември, понеже там продължителността му е 9 месеца от момента, в който решиш да излезеш в майчинство.
Въпросът ми е: ДАЛИ и КАК бих могла да получавам майчинство в България до навършване на 2 годишна възраст на детето?
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 06:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
майчинство след завръщане от чужбина
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|