начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Пълномощно за аренда

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно за аренда

Мнениеот mimitooo2 » 30 Авг 2016, 14:53

Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря
mimitooo2
Нов потребител

Re: Пълномощно за аренда

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Авг 2016, 18:09

Изпращате писмо до пълномощника и с това се счита прекратено пълномощното.
Може и нотариално, за да е по-сигурно.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот mimitooo2 » 31 Авг 2016, 11:48

то е наториално заверено т.е при нотариуса трябва да отида какви документи ще ми трябват там само с лична карта ли
mimitooo2
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 03 Сеп 2016, 00:15

Трябва персонално да се отиде с лична карта, да, с лична карта.
Просто да се спази формата. С лична карта е необходимо да се заяви нотариална покана.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 03 Сеп 2016, 00:50

mimitooo2 написа:Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря

Оттеглете пълномощното ( отивате при нотариуса, който го е заверил - носете екземпляр от него, от там насетне колегата си знае работата), а отделно обезателно уведомете писмено арендатора, че сте оттеглили пълномощното и упълномощената вече няма право да ви представлява, като му посочите своя банкова сметка, по която да ви превежда дължимата рента.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ