начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

obrazovanie

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

obrazovanie

Мнениеот zagalina » 17 Юни 2005, 14:44

Здравейте!

Имам въпрос, отговор на който се надявам да получа чрез Вас.Завършила съм Медицински колеж в гр. Сливен през 1998 год- първи випуск на мед.сестри - специалисти.

Въпросът ми е в момента образованието ми признава ли се за работа по специалността в чужбина.И задължително ли ще е завършването на степен бакалавър за в бъдеще на специалисти, завършили колеж

Предварително Ви благодаря
zagalina
Нов потребител

Re: obrazovanie

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 22:00

zagalina написа: Здравейте!

Имам въпрос, отговор на който се надявам да получа чрез Вас.Завършила съм Медицински колеж в гр. Сливен през 1998 год- първи випуск на мед.сестри - специалисти.

Въпросът ми е в момента образованието ми признава ли се за работа по специалността в чужбина.И задължително ли ще е завършването на степен бакалавър за в бъдеще на специалисти, завършили колеж

Предварително Ви благодаря
Гост

Назад към Взаимопомощ