начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

срок за отговор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

срок за отговор

Мнениеот pitanka » 07 Май 2005, 10:01

Н а29.04.05 г.подадох молба за ползване на платен годишен отпук. До момента не съм получила отговор. Моля някой да ми каже какъв е срокът в който работодателят трябва да ми отговори дали одобрява молбата ми или не.

Благодаря!
pitanka

Re: срок за отговор

Мнениеот Roujass » 07 Май 2005, 12:56

Отнеха ми шофьорската книжка след употреба на 2 водни чаши бира,половината от които бе пяна,след проба с Дрегер,който отчете 1,1промила!?
Поисках кръвна проба.Взеха ми ,Слава Богу!След празниците ще излезе резултата от нея.На връщане от болницата споделих със шофьора на таксито за случая.Изгледа ме сякаш съм нещо не в ред и ме попита :"Ти вярваш и на тая далавера?"Как да повярвам,че тя ще бъде обективна,след като катаджии ме открехнаха как се отнема книжка за злоупотреба с алкохол?Не знаете?
Слага се памуче,напоено със спирт и се предлага на водача да вдуха.Пробата е положителна.Може да плати в брой веднага,да се остави на Закона и да си внесе лептата в Хазната,или да приеме да бъде клиент на Съдебната система,Въпрос на избор и интелект!?В края на краищата на мен няма да дадеш,но ще дадеш по-вече на друг.Адвокатите скубят по-вече от катаджиите.След това откровение все още се надявам на честен и обективен коментар.както казва моят съпруг"Ти си много наивна,да не кажа проста!"ОК.Проста съм и питам:"При условие,че не ми е приложен и този вариант,дано!кой и кога ще ме уведоми за резултата и кога ще ми бъде върната книжката?Кой ще ме обещети за причинените загуба на време,нерви и пари?"За моралната страна на въпроса да не говорим,макар че ме боли като ми кажат,че съм проста!
Roujass

Re: срок за отговор

Мнениеот mi6a » 09 Май 2005, 21:29

Мисля, че срокът за отговор беше седем дневен
mi6a
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ